Deel dit artikel
-

Flinders trekt China binnen

Flinders is een joint venture met Playhead China aangegaan voor het online verkopen van Europese design meubels en accessoires rechtstreeks aan de Chinese consument. De woonwinkel maakt gebruik van een eigen webshop op het cross-border E-commerce platform van Alibaba: Tmall Global.

Al in het eerste jaar streeft de woonwinkel naar het verzenden van meer dan 5.000 pakketten van Nederland naar China.

Tmall Global stelt buitenlandse bedrijven in staat om rechtstreeks aan de Chinese consument te verkopen. Het platform geeft toegang tot meer dan 300 miljoen actieve online kopers.

Tmall Global is onderdeel van Alibaba en is pas sinds februari 2014 actief. Op Tmall Global zijn op dit moment meer dan 5.000 merken verkrijgbaar, afkomstig uit 25 landen.

Speciaal voor de Chinese activiteiten is Flinders een joint venture aangegaan met Playhead China. Dit Nederlandse bedrijf heeft de Tmall Global-aanvraag begeleid en is verantwoordelijk voor het dagelijks management van de shop, de efficiënte afhandeling van de logistiek, de Chinese customer support en alle online marketing activiteiten van Flinders in China.

Tijdens de Nederlandse handelsmissie naar China eind maart 2015, onder leiding van minister-president Rutte, zal de samenwerking met Tmall Gobal worden beklonken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond