Deel dit artikel
-

Flinke groei online advertenties verwacht

Amerikaanse bedrijven zullen dit jaar meer dan $21 miljard uitgeven aan internetadvertenties. Dit bedrag zal tegen 2011 zijn verdubbeld.

Volgens eMarketer zijn Amerikaanse bedrijven bezorgd over de Amerikaanse economie. Deze bezorgdheid zorgt ervoor dat hun verwachtingen wat betreft advertentie-uitgaven pessimistisch zijn ingesteld. Bedrijven verwachten dat de VS hard op weg is naar een recessie en daarom houden ze dit jaar en volgend jaar de hand op de knip.

Volgens het onderzoek zullen bedrijven dit jaar 2,1 procent meer besteden aan advertenties in de traditionele media; kranten, tijdschriften en televisie. Online advertentie-uitgaven zullen toenemen met 26,7 procent.

eMarketer verwacht dat de komende jaren betaalde zoekresultaten de belangrijkste vorm van online adverteren zal zijn. Ongeveer 40 procent van alle online advertentie-uitgaven zullen de komende jaren besteed worden aan betaalde zoekresultaten. Volgens het onderzoek zijn banner-advertenties goed voor ongeveer 20 procent van de online-advertentieomzet, en ‘classifieds' zijn goed voor 17 procent van de omzet.

Deel dit bericht

1 Reactie

vraaghetaan team

Niet allen in Amerika maar ook in Nederland zal dat het geval zijn.helaas schieten de prijzen ook omhoog door onderandere fusie`s(de goudengids-telefoongids) betalen per klik enz. Wij doen het anders! wij vragen geen geld voor kliks, alleen voor een plaatsing in vraaghetaan.nl u krijgt er een radio tune bij waar u bedrijf ook in genoemd wordt. en dat voor een te betalen prijs, zodat heel ondernemend Nederland daarvan kan profiteren, dat is goed voor de ondernemer en voor de economie, dus geen zakken vullen maar ieder zijn deel. kijk op http://www.vraaghetaan.nl mail info@vraaghetaan.nlhet vraaghetaan team

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond