Deel dit artikel
-

Free Record Shop opent ebookwinkel

Free Record Shop wil een graantje meepikken van de ereadersmarkt en heeft de apparaten en bijbehorende ebooks in het assortiment opgenomen van de eigen webwinkel. Op termijn worden er ook tablets verkocht, zoals de iPad van Apple.

De consument kan in de winkel ereaders aanschaffen van Icarus, Irex, Bebook en Sony. Dat aanbod wordt op termijn uitgebreid met tablets van onder meer Samsung en Apple.

Op dit moment lijkt op de site onder het tabje ebooks nog geen content aangeboden te worden. Onder het tabje ereaders staat onder meer een aanbieding, waarbij de klant vijf gratis ebooks krijgt bij aanschaf van een ereader.

Free Record Shop stapte in juli nog voor een tweede keer in de markt van online muziekverkoop. Het opende een muziekafdeling online, met toen slechts 55.000 nummers. Eerder die maand begon Free Record Shop ook al met het digitaal aanbieden van pc-games. Het commentaar op de muzieknummers was toen dat deze te duur waren, in vergelijking met bijvoorbeeld een cd bij Bol.com, of een los nummer bij iTunes.

Deze strategie waarbij de digitale activiteiten worden uitgebreid krijgt navolging. Op termijn wil Free Record Shop ook film aan gaan bieden online.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond