Deel dit artikel
-

g-company en Torel fuseren

Cloudspecialisten g-company en Torel zijn akkoord over een fusie van de twee organisaties. De partijen gaan gezamenlijk door onder de naam g-company en bedienen de Nederlandse en Belgische markt.

De bedrijven vinden elkaar, zo laten ze in een persbericht weten, in de gedeelde expertise rondom de clouddiensten van Freshworks, een Indiase concurrent van Zoho. Door de expertises te bundelen kunnen g-company en Torel grotere projecten aannemen.

Freek van de Griendt, managing partner g-company, zegt in een persbericht: “Het product Freshworks past zeergoed bij onze visie rondom de web-based werkplek, daarom zijn we al sinds 2014 partner. Dankzij de samenwerking met Torel verhogen we nu onze kennis op het gebied van het optimaliseren van customer experience.”

In april 2019 was er nog sprake van dat g-company zou worden gekocht door het Franse Devoteam. De bedrijven hadden overlappende expertise op het gebied van Google Cloud en vulden elkaar geografisch gezien aan. De hardop uitgesproken intentie tot overname leidde niet tot een daadwerkelijke transactie.

Foto: Lennart S. (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond