Deel dit artikel
-

Gewapende overval op distributiecentrum bol.com in Waalwijk

Zondagmiddag is een gewapende overval gepleegd op het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk. Daarbij zouden meerdere daders zijn betrokken.

Omroep Brabant meldt dat op het terrein meerdere politiewagens staan en de agenten kogelwerende vesten dragen. De Pakketweg is afgezet en de recherche doet onderzoek. Er is niemand gewond geraakt.

Onduidelijk is wat de overvallers precies van plan waren. Uit de eerste verklaringen van de beveiligers blijkt dat de overval zondagochtend omstreeks 09.00 uur heeft plaatsgevonden. De daders zijn het bedrijfspand binnengedrongen en zijn er geruime tijd aanwezig geweest. De bedreigde medewerkers sloegen rond 14.50 uur alarm.

In de omgeving is naar de daders gezocht maar ze zijn nog niet aangetroffen. Ter plekke hebben rechercheurs sporenonderzoek gedaan en verklaringen van medewerkers opgenomen en worden camerabeelden uitgekeken. Het rechercheonderzoek is in volle gang.

bol.com zegt dat mogelijk duizenden klanten iets langer op hun bestelling moeten wachten. Tijdens het onderzoek ter plaatse zijn de logistieke processen gisteravond tijdelijk stilgelegd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond