Deel dit artikel
-

Gibson met draagbare Bluetooth luidsprekers

Wellicht was je het alweer vergeten, maar de audiotak van Philips heet tegenwoordig Gibson Innovations. En die hebben deze week Philips draagbare Bluetooth luidsprekers aangekondigd. 

De luidsprekers zijn verkrijgbaar in wit en zwart (de BT6600 enkel in zwart) en zijn voorzien van multi-pair technologie, zodat je meerdere apparaten met Bluetooth tegelijkertijd kunt koppelen.

De BT6600 is haast niet kapot te krijgen en volgens Gibson ook nog eens spatwaterdicht (IPX4). Hij heeft een oplaadstation waar je hem makkelijk kunt neerzetten om op te laden. De twee drivers en twee passieve radiatoren aan de voor- en achterkant zorgen dat je de muziek nog harder kunt zetten. Zo geeft de speaker aan alle kanten dezelfde geluidskwaliteit.

Voor extra gemak heeft de BT6600 nog een Powerbank-functie. Hiermee laad je onderweg je smartphone of tablet op. Via de ingebouwde microfoon kun je handsfree bellen.

De BT3600 heeft stereo drivers en een baspijp voor een dieper geluid. Beide speakers hebben ook een ingebouwde microfoon zodat je eenvoudig telefoontjes via de speaker kunt voeren.

De BT6600 kost 159,99 euro, de BT6000 99,99, de BT3600 79,99 en de BT2600 kost 49,99.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond