Deel dit artikel
-

Golden Bytes en Jaytown integreren im en sms

SMS provider Golden Bytes en instant messaging-bedrijf Jaytown gaan geïntegreerde bedrijfsoplossingen aanbieden op het gebied van sms en im (IM). Het eerste resultaat daarvan is een zogeheten SMS Toolbar.

Bedrijven die sms als communicatie-instrument willen inzetten hebben daar nog weinig goede mogelijkheden voor, met name als de toepassing in het bedrijf geïntegreerd moet worden, concluderen Golden Bytes en Jaytown.  Met de SMS Toolbar applicatie kunnen op eenvoudige wijze sms berichten worden verstuurd vanaf de werkplek, aan één of meer personen tegelijk, zo verwachten ze.

De toepassing bestaat uit een Toolbar voor Internet Explorer of Outlook, waarmee gebruikers binnen een organisatie de beschikking kunnen  krijgen over een zeer gemakkelijke invoermogelijkheid voor tekstberichten.
De SMS Toolbar verlaagt volgens de partijen de drempel voor het gebruik van sms voor bedrijfscommunicatie aanzienlijk en maakt het bovendien mogelijk om sms eenvoudig in het bedrijfsproces te integreren.

De samenwerking tussen Golden Bytes en Jaytown is in eerste instantie gericht op de levering van sms oplossingen voor puur zakelijk en intern gebruik. Beide partijen willen de business-to-business oplossingen aan reeds bestaande maar ook aan nieuwe klanten aanbieden. Bedoeling is dat de sms-berichten door Golden Bytes worden afgehandeld; Jaytow levert de toolbar software.

De mobiele diensten van Golden Bytes worden ook aangeboden in combinatie met de instant mesaaging (im) producten van Jaytown. Daardoor kunnen sms berichten op de pc worden ontvangen en wordt een geïntegreerde im bedrijfsoplossing met sms geleverd, die als veilig alternatief dient voor msn op de werkplek, zo stellen ze. 

“Het bieden van communicatie- en im oplossingen op pc werkplekken is een logische strategische ontwikkeling voor ons bedrijf,” zegt Marcel Wendt, de baas van Golden Bytes. 

“Ons concept Post-@ biedt volop mogelijkheden voor de verbetering van communicatie en bedrijfsprocessen. De integratie van mobiele communicatie daarin is zeer essentieel. En Golden Bytes is juist daarin gespecialiseerd,” vult Erik Spin, de directeur van Jaytown hem aan. 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond