Deel dit artikel
-

Google Glass debuteert op catwalk

De internetbrillen van Google maken hun eerste publieke entree op een stijlvolle manier. De modellen van modemerk Diane von Furstenberg droegen Google Glasses achter de schermen en op de catwalk tijdens de presentatie van de nieuwe collectie.

Aanstaande donderdag verschijnt op Googles YouTube-account een video die een heel nieuw perspectief geeft van een modeshow. De modellen droegen gisteren internetbrillen van Google tijdens hun optredens. De video’s worden nu gemonteerd voor publicatie later deze week.

Hiermee lijkt Googles Sergey Brin het statement te willen maken dat zijn Glasses geen gadgets voor nerds zijn, maar elegante modeartikelen voor het dagelijks leven.

Eerste beeldimpressies van de modeshow zijn te vinden op Google+.

Waarom specifiek is gekozen voor ontwerpster Diane von Furstenberg is niet duidelijk. Ze is getrouwd met mediamagnaat Barry Diller.

De internetbrillen Google Glass komen begin volgend jaar in handen van ontwikkelaars. Zij kunnen hun bestaande applicaties gaan aanpassen aan de nieuwe interface op internet en nieuwe toepassingen verzinnen en testen.

Zie ook:

Deel dit bericht

3 Reacties

Roel

Een Apple-tje doen. Zorgen dat tech-producten hip worden…

Jeremy Timessen

Inderdaad. Zo laag zou Google niet moeten gaan.

Roel

En de tech spullen voor de ‘geeks’ houden? Als ze willen verkopen is dit wel een goed iets.. als je wat trendsetters mee weet te krijgen door zo’n bril te dragen wil de rest wel volgen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond