Deel dit artikel
-

Google opent Digitale Werkplaats in Groningen

Google Nederland start nu ook een gratis Digitale Werkplaats in Groningen. Al eerder waren er werkplaatsen in Eindhoven en Nijmegen. Daarnaast is Google ook gestart met online trainingen. De trainingen zijn te volgen voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden die het internet biedt op het vlak van online groei.

Het online programma bestaat uit ruim 80 video’s, waarbij het voor deelnemers mogelijk is een eigen programma samen te stellen. De onderwerpen die aan bod komen zijn breder dan de Digitale Werkplaatsen die in de verschillende steden door het land worden georganiseerd. Zo wordt er tijdens de Online Digitale Werkplaats ingegaan op export, e-commerce, SEO, social media, mobiel, video, e-mailmarketing en online adverteren.

Na afronding van de online cursus ontvangen deelnemers een certificering van de Digitale Werkplaats, onderschreven door IAB Europe.

De Digitale Werkplaatsen die plaatsvinden in diverse steden in Nederland, worden opgezet in samenwerking met Qredits en Nederlandse gemeenten. In een dagdeel wordt zoveel mogelijk concreet gereedschap gegeven, waarbij de zzp’ers en kleine ondernemers direct hun vragen kunnen stellen en het mogelijk is een 1/1 sessie met een coach bij te wonen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Bert Huisman

Wanneer ontvangen de deelnemers van gisteren het evaluatieformulier??

BM

Had gisteren al via mail moeten komen. Ik had niets ontvangen maar via twitter @qredits gevraagd hoe en wat en zij hebben mij alsnog direct de link gestuurd. misschien ook via twitter hen even een berichtje sturen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond