Deel dit artikel
-

Google start bustour door heel Nederland met digitale trainingen

Google gaat vanaf november op tournee met een bus door heel Nederland om gratis trainingen en workshops te geven aan ondernemers en studenten. De bus zal in een periode van een jaar iedere provincie aandoen en meer dan vijftig verschillende locaties bezoeken.

Google richt zich al langer op het MKB, dat de kansen voor online nogal eens laat liggen. Zo verkoopt het Nederlandse MKB bijvoorbeeld slechts 15 procent online, terwijl 82 procent van de consumenten online koopt.

Google is daarom eind 2015 gestart met de Digitale Werkplaats, waarmee ondernemers de kans krijgen om de gewenste digitale vaardigheden te leren.

De eerste drie steden waar de bus zal neerstrijken zijn Arnhem, Den Haag en Groningen. In de bus worden workshops gegeven over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid voor je bedrijf. Ook zal Qredits, onafhankelijke en private kredietverstrekker, een workshop geven over het schrijven van een ondernemersplan.

De eerste plaats die Google met de Digitale Werkplaats bus zal aandoen is Arnhem op 12 november. Het is voor het eerst dat in deze stad het programma van de Digitale Werkplaats wordt aangeboden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond