Deel dit artikel
-

GPS-tracker wapent ondernemers tegen diefstal

Tienduizenden keren per jaar valt kostbaar bedrijfsmaterieel, zoals aggregaten, aanhangers en containers, ten prooi aan diefstal, aldus cijfers van het CBS. GPS-specialist TrackJack Europe heeft daarvoor naar eigen zeggen een oplossing bedacht: een GPS-tracker die tot vijf jaar lang op één batterij wereldwijd zijn locatie doorseint.

Terwijl ritten van leaseauto’s en bestelbussen inmiddels optimaal gevolgd en geregistreerd kunnen worden, raken ondernemers het zicht kwijt op ándere bedrijfsobjecten; die worden gestolen en verdwijnen voorgoed.

De TrackJack Endurance GPS tracker, zoals het product voluit heet, is een mobiele oplossing voorzien van een batterij die zónder opladen vijf jaar meegaat. De tracker is wereldwijd te traceren en bovendien stof- en waterdicht.

De oplossing van TrackJack zendt slechts, afhankelijk van de wens van de eigenaar, één tot twaalf keer per dag een kort signaal uit, waarna hij in de slaapstand gaat. De locaties van de objecten zijn te raadplegen via een app en een online portal. Daarnaast is de TrackJack Endurance voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart, voor optimale beveiliging van de data. Na aankoop is de tracker per direct in gebruik te nemen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond