Deel dit artikel
-

Guess Connect, spreekt u maar!

Smartwatch-ontwikkelaar Martian en modehuis Guess hebben de handen ineen geslagen met een nieuwe horlogelijn: Guess Connect.

De Guess Connect is gebaseerd op het populaire RIGOR-model van Guess. Martian heeft hieraan dual mode-functionaliteit toegevoegd. Via Classic Bluetooth kun je spraakcommando’s uitvoeren en via Bluetooth LE (low energy) kun je berichten ontvangen en eenvoudige Bluetooth-functies bedienen als het versturen van berichten, telefoongesprekken aannemen, afstandsbediening van de camerafunctie, muziek pauzeren of skippen etc. etc.

Om de bediening te vereenvoudigen heeft Martian een spraakmodule in het horloge geplaatst met een microfoon en luidspreker. Zo kun je telefoongesprekken voeren, alsook tekstberichten beluisteren en versturen via speciale spraakcommando’s.

Via een app (iOS en Android) kun je zelf bepalen welke berichten je wilt ontvangen en op welke manier. Zo kun je naast tekst ook verschillende vibratiepatronen instellen om onderscheid te maken tussen de verschillende meldingen. Het terughalen van berichten gebeurt door het aantikken van het horlogeglas.

Het horloge werd op voor het eerst op CES 2015 getoond en verkreeg ook de CES 2015 Innovation Award Honoree. De prijs is nog niet bekend en het horloge zal in het vierde kwartaal van 2015 pas beschikbaar zijn.

Ondertussen moeten we het doen met een mooi promofilmpje van 30 seconden, waarin een CGI van het horloge is te zien (wat overigens ook het geval is geweest met het filmpje van de Apple Watch).

 

Deel dit bericht

1 Reacties

Bart

Ik heb dit horloge, werkt prima, maar nu kan ik de app niet meer downloaden. Welke app hebben we nodig voor deze modellen? De Guess Smartwatch app (Connect IQ+) is niet compatible.. Alvast bedankt!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond