Deel dit artikel
-

Haast

Regels, keurmerken, kansen, tips, bedreigingen, meningen, ervaringen. De nuances van het online zakendoen komen langzaam aan het licht. Tegelijkertijd is de haast om de handel online te brengen overal voelbaar. Ook in Nederland?

De Nederlandse consument is er klaar voor. Met honderdduizenden tegelijk zwermen ze uit over het web. En verzeilen daar bijvoorbeeld op de site van twee jonge Zweden. Die een e-commerce startup bedachten van internationale allure en binnen een jaar een paar honderd man aan het werk hebben in meerdere landen.

Is haast geboden? Lees hoe de puur Hollandse polderondernemers van Bloemenveiling Aalsmeer met Internet hun markt uitbreiden. Net als broker Andr? van Eerden. Hoe je online marketing bedrijft voor een rolletje drop. Hoe ouderwets vaste prijzen zijn. En lees hoe de waarde van een Internet-bedrijf als Nedstat wordt bepaald.

Alle artikelen uit dit blad zijn te vinden op Emerce, pal naast de wekelijkse columns en listings en de dagelijkse nieuwsvoorziening over de haastigen en de achterblijvers. Reacties zijn welkom, elke dag op www.emerce.nl

Anton van Elburg
Hoofdredacteur

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond