Deel dit artikel
-

Half juni eerste Demo Day voor Rockstart Accelerator

Rockstart Accelerator organiseert op 15 juni zijn eerste Demo Day. Het is de finale van het Accelerator-programma waarin tien uitverkoren (inter)nationale startups uit vijf  landen hun bedrijf presenteren aan Nederlandse investeerders.

Meer dan 250 Rockstart mentoren, angel investeerders en venture capitalists, waaronder Prime, Endeit en Peak Capital zijn aanwezig om te luisteren naar de pitches van de tien startups.

Ondernemer Joseph Oubelkas is gastspreker. Hij deelt op 15 juni zijn verhaal over hoe hij 4,5 jaar lang onrechtmatig gevangen heeft gezeten in Marokko, onder extreme omstandigheden.

Rockstart Accelerator is op 23 maart van start gegaan op het Rembrandtplein, in het oude pand van TomTom. De accelerator meldt al bescheiden successen. PostCron, een Argentijnse startup, verdubbelde de afgelopen acht weken het aantal klanten van 300 naar 600. ImgZine is na het binnenhalen van een aantal grote klanten al break-even. Het jongste team in het programma – Owlin – werkt al drie jaar aan de basis van een API waarmee nieuws en social-media razendsnel doorzocht en geanalyseerd kunnen worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Paul Eikelenboom

Goed concept alleen jammer van de selectie vooraf. Dan vallen teams af die niet door de beautycontest komen maar in de praktijk wel kunnen leveren.
Heb je een startup en wil je meedoen met een globaal initiatief? Ga dan naar nReduce.nl. Elke startup kan meedoen en je mag je aandelen houden. Je moet wel elke week kunnen leveren. Het mooiste is dat ook nog gratis is. Aan het einde van het programma is er een demodag in San Francisco. Er doen al 250+ teams mee in de wereld. In Amsterdam zijn er al 6 startups die meedoen. Het start 5 juni.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond