Deel dit artikel
-

Hogeschool van Amsterdam gaat structurele samenwerking aan met LBi

Lost Boys International (LBi) en Hogeschool van Amsterdam (HvA) breiden hun samenwerking uit. Eind april is een Letter of Intent voor een strategisch langdurig partnership getekend met als doel het optimaliseren van de aansluiting tussen opleidingen en creatieve industrie en werven van toptalent onder studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

LBi zegt voortdurend op zoek te zijn naar creatief toptalent. Tegenwoordig zijn dat per definitie digital natives, met een grote hoeveelheid passie en daadkracht. Beide partijen werken al langer samen met elkaar. Zo doen veel studenten stage- en afstudeeropdrachten bij LBi en geeft Ruurd Priester adviezen aan HvA DMCI over bijvoorbeeld marktontwikkelingen en koers van de opleidingen door zitting te nemen in de DMCI-Adviesraad.

De meerjarige plannen worden na de zomer gepresenteerd. Vanaf september start in elk geval een selectie van studenten van de DMCI Honours Academy aan een praktijkopdracht. Aan de Honours Academy studeren derde- en vierdejaarsstudenten die extra uitdaging willen naast hun reguliere studieprogramma.

De creatieve opleidingen van HvA DMCI strekken zich uit van de meest complexe uitdagingen van de ICT, via de wereld van de interactieve televisie, uitgeverijen en reclame naar de productie van mode en design. Het draait allemaal om innovatie.

Deel dit bericht

1 Reactie

Pieter

Interessant! Weet iemand wie contactpersoon is bij LBI of de Hva van deze partnership?!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond