Deel dit artikel
-

Hoofd e-commerce Transavia maakt overstap naar bureauzijde

Niki van Wijk, nu nog hoofd marketing en e-commerce, verlaat luchtvaartmaatschappij Transavia.com na ruim 4 jaar dienst . Ze maakt een transfer naar internetmarketingbureau Netsociety, waar ze per 1 juni de rol van partner inneemt en daarmee wordt ze directeur strategie.

De partner in spé, kiest er bewust voor om na 14 jaar in het bedrijfsleven aan de andere kant te gaan staan. “Samen met de directie van Netsociety hoop ik deze groeiende onderneming verder vorm te gaan geven.”

Als reden van de overstap noemt ze de kans om aan de andere kant te kijken. “Ik breng veel ervaring mee van de adverteerderzijde. Ik begrijp goed wat een bedrijf beweegt en hoe bepaalde zaken tot stand komen in het bedrijfsleven. Dat zou de dienstverlening van Netsociety nog verder moeten versterken.”

Eerder was Van Wijk in een marketingfunctie werkzaam bij het Rijksmuseum en KLM. Haar nieuwe werkgever, Netsociety, het Nederlandse marketingbureau van ex-Google’ers, heeft voor Europese dekking een samenwerking met internationale speler Bigmouthmedia.

Deel dit bericht

6 Reacties

Oscar

Van harte gefeliciteerd Niki en ook gefeliciteerd aan de boys van Netsociety!

Simon Aurik

Niki, Heel veel succes met deze mooie stap!

Robert Rebergen

Hi Niki, welkom aan ‘de andere kant’, heel veel succes toegewenst. (maar jouw drive kennende, komt ie goed!)

Michiel Rademakers

Nieuw avontuur… Veel succes!

Maurits-Jan Groen

Gefeliciteerd Niki, leuke uitdaging bij een mooi bureau!

Sjors Molenaar

Van harte gefeliciteerd Niki!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond