Deel dit artikel
-

Hoofdkantoor 24/7 Europe naar Amsterdam

De Europese tak van online media sales-bureau 24/7 vestigt haar hoofdkantoor begin 2000 in Amsterdam. Dat zegt Arjan Bolhuis van 24/7 Benelux. De Finse afdeling verzorgde de eerste reclamecampagne op WAP-GSM's.

24/7 verkoopt advertentieruimte voor een netwerk van sites. Op het Europese hoofdkwartier aan de Herengracht zullen 10 tot 15 man werkzaam zijn. Ook wordt er gewerkt aan de oprichting van een consultancy-tak.

Onlangs nam 24/7Europe het Finse Netbooking over. De Finse afdeling had de primeur van een advertentiecampagne op WAP-telefoons. De mobiele advertenties werden gemaakt in opdracht van de Finse beleggingsmaatschappij eQ Online. Voor de uitvoering van de mobiele advertenties werd een beroep gedaan op zowel het Wireless Application Protocol (WAP) als de Short Message Service (SMS). In Finland was de drie weken durende campagne een succes, aldus een zegsman van eQ Online . Naar aanleiding van de advertenties kreeg de firma een directe telefonische respons die de verwachtingen overtrof.

Volgens Bolhuis is het voor WAP-campagnes in Nederland pas op zijn vroegst begin volgend jaar zover. "Het ligt in de lijn, maar in eerste instantie zal het bereik nog minimaal zijn."

Deel dit bericht

1 Reactie

T. S.

Oud nieuws. Dit was al bijna een jaar bekend.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond