Deel dit artikel
-

Hostingleverancier WorldStream breidt R&D afdeling uit

WorldStream, de leverancier van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hostingoplossingen met meer dan 15.000 toegewijde servers in beheer in twee eigen datacenters in Naaldwijk, heeft zijn R&D afdeling in een paar maanden tijd uitgebreid van drie naar tien medewerkers om de innovatiekracht te vergroten.

Het gaat daarbij om de doorontwikkeling van de netwerkbackbone met 10Tbps beschikbare bandbreedte en de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals DDoS Shield.

Het DDoS-beschermingssysteem is intern ontwikkeld om te kunnen voldoen aan alle vereisten voor webbeveiliging voor verschillende soorten klanten, waaronder enterprises, MKB-bedrijven, cloudaanbieders, managed hosting providers en system integrators.

Met behulp van het enorme bandbreedtevolume en de DDoS-protectie capaciteiten is het hostingbedrijf in staat om de grootste DDoS-aanvallen met een capaciteit van 350Gb/s en hoger af te slaan. ‘We moeten echter wel alert blijven op nieuwe ontwikkelingen en de wijze waarop cybercriminelen steeds geraffineerder te werk gaan. De securityinrichting van ons netwerk moet daarop zijn voorbereid,’ zegt het bedrijf.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond