Deel dit artikel
-

HvA krijgt masteropleiding Digital Design

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) start met de nieuwe masteropleiding Digital Design en werkt daartoe samen met negen toonaangevende digitale bureaus.

De master gaat volgend studiejaar van start. De inhoud van het voltijds programma wordt mede bepaald door experts van Achtung!, DDB & Tribal Amsterdam, FHV BBDO, Fabrique, MediaMonks, Mirabeau, Momkai, Tam Tam en Woedend!

Bij aanvang zal een betrekkelijk kleine groep van talentvolle digital designers uit de hele wereld worden ontwikkeld tot spelers van wereldformaat. Met het vorderen van de jaren kan de capaciteit groeien. Digital Design moet een topleiding worden en Nederland op de kaart zetten als hotbed in de creatieve sector.

Net als in alle andere hoeken van de online industrie zitten ook de digitale bureaus enorm verlegen om goed gekwalificeerd personeel. De online kennis van scholieren en studenten aan het einde van hun opleiding wordt doorgaans als ondermaats gezien door werkgevers, die zich niet zelden genoodzaakt zien om hun nieuwe mensen binnenshuis verder te scholen.

Wie de nieuwe opleiding afrondt, krijgt het diploma Professional Master Digital Design.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond