Deel dit artikel
-

ICT-wereld bijeen op InterNetworking Event

Woensdag begint in de Amsterdamse RAI de twaalfde editie van het InterNetworking Event. Een van de hoogtepunten van het driedaagse ICT-vakevenement is het congres Lessons from the Valley. Daarbij wordt teruggekeken op de ervaringen rond ondernemen met ICT in het afgelopen jaar.

Tijdens Lessons from the Valley zullen investeerders en ervaringsdeskundigen als Roel Pieper (Favonius Ventures) en Ives Brant (Tornado Insider) onder meer spreken over het bijeenbrengen van investeringskapitaal, de bouwstenen van succes en de huidige stand van zaken in Silicon Valley. Op het evenement vinden daarnaast tal van andere seminars voor hoger- en middenmanagement plaats.

Centraal tijdens het evenement staan de honderden stands. Die zijn dit keer verdeeld in de zes themazones Security, System & Network, Enterprise Software, Digital Imaging, Consultancy en E-business & Telecom. Binnen de themazones bevinden zich paviljoens zoals Application Service Providing in de E-Business Zone.

Dinsdagavond al vindt de ICT Event & Mouse Party plaats. Daar worden vijf prijzen voor e-business en ICT uitgereikt. Onder meer de meest succesvolle startende ondernemer, de E-manager van het jaar en de winnaar van de ICT-Company Award worden dan bekendgemaakt.

De organisatie van het InterNetworking Event zegt tevreden te zijn als ze net zoveel bezoekers als vorig jaar trekt. Toen bezochten 24.000 mensen de RAI, waarvan bijna tachtig procent in zijn of haar werk verantwoordelijk was voor investeringsbeslissingen of daar nauw bij betrokken. De site van het evenement noteerde in ieder geval 34.000 voorinschrijvingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond