Deel dit artikel
-

ID Factory versterkt bureaugroep NOBEARS

ID Factory sluit zich aan bij NOBEARS. De twee marketingbedrijven vormen een nieuw collectief van meer dan 80 specialisten die zich richten op strategie, concept, design, ontwikkeling en marketing voor uiteenlopende (inter)nationale merken.

Met de nieuwe uitbreiding zijn vestigingen te vinden in Heusden, Tilburg, Utrecht, Waalwijk en Eindhoven.  Volgens Remy Vermeulen van ID Factory werd de behoefte aan schaalgrootte steeds groter. ‘Ik heb best een poosje uitgekeken naar een manier en de vorm om dit in te vullen.’

ID Factory biedt naar eigen zeggen slimme oplossingen voor gepersonaliseerde customer journeys, marketing automation, CDP’s, data driven performance campagnes, retentievraagstukken en social media marketing. Daarnaast focust de creatieve tak zich op het bouwen van merken, conceptontwikkeling en creatie in de breedste zin van het woord.

Het bedrijf werkt met ruim 30 professionals voor klanten als Bakker Bart, Coop, Nierstichting, Hypotheek.nl en Zorgwerk. Het bedrijf is gevestigd in Waalwijk en Eindhoven.

NOBEARS werkt voor klanten als Intratuin, Van Mossel Automotive Groep, MOOOI, Jumpsquare, Keuken Concurrent, Jumbo Golf & Hockey. Het bedrijf is gevestigd in Heusden, Tilburg en Utrecht.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond