Deel dit artikel
-

Ilse neemt Web-log.nl over

Ilse media neemt per 1 juli aanstaande Web-log.nl over van oprichter en beheerder Joris Leermakers. Leermakers komt bij ilse media in dienst om binnen dit bedrijf full-time door te werken aan de ontwikkeling van web-log.nl, de grootste blog-site van Nederland. Hoeveel Ilse betaalt voor Web-log maakt Ilse niet bekend.

Voor Ilse media past de overname van web-log.nl uitstekend in haar plannen om de activiteiten van het bedrijf uit te breiden. “We zien in weblogging een populaire web-activiteit, waarvan we nu nog alleen het begin van de mogelijkheden zien”, aldus Paul Molenaar, algemeen directeur van ilse media.

 “Een ‘digitale levensstijl’ zal een vlucht nemen onder de consumenten, waarbij zaken als herinneringen in de vorm van foto’s en video’s, berichten en dergelijke op een plek als een weblog wordt bewaard.”

De verwachting van Ilse is dat webloggen nog een enorme groei zal doormaken, in combinatie met de opslag en publicatie van foto’s, persoonlijke documenten etc. Ilse media sponsorde de afgelopen maanden web-log.nl in de vorm van hosting en bandbreedte. Met ruim 16 miljoen pageviews in de laatste maand en sterke groeipercentages, nam de populariteit van web-log de afgelopen maanden al fors toe.

De ‘loggers’ van web-log.nl zullen op korte termijn merken dat de verbeteringen aan web-log.nl met hoger tempo dan voorheen worden doorgevoerd, en dat er ook meer functionaliteit bij gaat komen.

“Ik ben blij dat ik binnen ilse media met 100% aandacht aan mijn plannen voor de uitbreiding van web-log.nl kan gaan werken. Web-log.nl is een uit de hand gelopen hobby, die zeer populair onder mijn meer dan 40.000 gebruikers is gebleken,” aldus oprichter Joris Leermakers. 

Deel dit bericht

1 Reactie

Bas

De grootste verandering die gebruikers en bezoekers gaan merken is natuurlijk vooral de ongelofelijke hoeveelheid reclame die je beeld dichtschroeit binnenkort…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond