Deel dit artikel
-

in60seconds, Getting the picture en Booreiland verder als Clarify

De Amsterdamse bureaus Booreiland, in60seconds en Getting the picture bundelen hun krachten en gaan vanaf 7 maart samen verder onder de naam Clarify.

Door de fusie hebben de partijen naar eigen zeggen alles in huis om ‘glasheldere communicatie voor klanten te ontwerpen en hun doelgroep daarmee van nieuw perspectief te voorzien’.

De gemeenschappelijke deler van de drie bureaus is dat ze allemaal werken aan information design. Toch hebben zij elk hun eigen specialisatie. Zo is Getting the picture een organisatieadviesbureau en gespecialiseerd in visual consultancy en legal design. Zij maken strategie- en verandertrajecten concreet door visueel denken en visualisaties in te zetten binnen organisaties.

De expertise van Booreiland zit hem juist in het ontwikkelen van interactieve digitale platforms – websites en apps – die complexe informatie helder weergeven.

Tot slot is in60seconds expert in het visualiseren van complexe informatie via bijvoorbeeld animaties en infographics.

De afgelopen jaren werkten de drie bureaus al regelmatig met elkaar samen voor opdrachtgevers als de Rabobank, NS, The Ocean Cleanup en verschillende overheidsinstanties. Eén van de eerste projecten die worden opgepakt onder de naam Clarify, is het ontwikkelen van heldere communicatie over de bijdrage van Gasunie aan de energietransitie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond