Deel dit artikel
-

Infographics: Zoekmachinemarketingtrends

De zoekmachinemarkt in Nederland wordt al tijden gedomineerd door Google. Toch is de markt nog altijd zeer dynamisch en aan veranderingen onderhevig. Op dit moment zijn veel doorontwikkelingen gaande zoals de verstrengeling van Search met Social Media, het semantische web en de groei in lokale en mobiele zoekopdrachten. Zowel Google als Bing zijn bezig met de integratie van Social in de zoekresultaten, maar wie van de twee zoekgiganten zal met de beste oplossing komen?

Deel dit bericht

5 Reacties

Ewoud Smedinga

Beste redactie,
Bedankt voor het delen van onze infographic! Graag wil ik nog vermelden dat deze infographic onderdeel is van een whitepaper welke gratis te downloaden is op onze website. Hierin staan de bovengenoemde trends verder uitgewerkt en is van dezelfde auteur. Je kan de whitepaper vinden op: http://www.indenty.nl/whitepapers/zoekmachinemarketing-trends-2012-2013.

Erwin Boogert

Waarvan akte.

Matthieu Reijers

De Whitepaper telt maar liefst 41 pagina’s!

Ik vraag mij oprecht af met welke doelstelling de auteur(s) dit hebben geschreven. Dat dit eerder een marktonderzoek is en daar vervolgens een rapport over hebben geschreven mag naar mijn idee de naam Whitepaper niet dragen. Gemiste kans naar mijn idee. De infographic is beter naar m.i.

Bob ten Hagen

Goed artikel!

Google zal naar mijn mening toch de grootste zoekgigant zijn die als eerste met de beste zoekoplossing komt.

Gerben Lievers

Zeker een top whitepaper! Leuk om te zien wat er nu -anno 2015- anders is t.o.v. 2012.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond