Deel dit artikel
-

ING doet De Zaak van de hand

ING Nederland heeft ondernemersnetwerk De Zaak verkocht aan Dutch Network Group, de onderneming achter MKB Servicedesk. Beide platformen bereiken samen maandelijks meer dan 350.000 ondernemers. Door deze overname ontstaat het ‘grootste ondernemersnetwerk van Nederland’.

Dutch Network Group neemt per 1 juli alle aandelen en activiteiten van de Haarlemse Small Business Publishing BV (uitgever van De Zaak) over. Dutch Network Group zet alle activiteiten van ondernemerstijdschrift De Zaak voort en brengt met MKB Servicedesk en MijnMKB alle voor ondernemers relevante kennis en informatie onder één dak.

MKB Servicedesk en De Zaak claimen dat zij maandelijks meer dan een derde van de Nederlandse ondernemers bereiken. Waar De Zaak met het tijdschrift de traditionelere ondernemer aanspreekt, heeft MBK Servicedesk een eigentijdser en innovatiever profiel. Dat uit zich vooral in toepassingen als het gepersonaliseerde dashboard MijnMKB, mobiele toegang via de MijnMKB App, een online tv-kanaal, webinars en Google-hangouts.

ING ziet het exploiteren van media niet meer behoren tot de kerntaken van de bank. Met de MKBServicedesk is volgens de bank een geschikte overnamekandidaat gevonden.

Om 11 uur zullen in een livestream Dutch Network Group-directeur Willem Overbosch en hoofdredacteur Armand Landman van De Zaak een nadere toelichting geven.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Karel Kolb

Wat een mooie stap, ik wens het nieuwe platform alle succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond