Deel dit artikel
-

Inloggen met Facebook ID bij EK Poule van Hyves

Voor het eerst organiseert Hyves een online event waarbij belangstellenden ook kunnen deelnemen via hun Facebookaccount.

Samen met Telesport van De Telegraaf organiseert Hyves weer de EK Poule. Om het bereik van de competitie zo groot mogelijk te maken, schakelt de profielensite inlogopties bij van andere sociale netwerken.

Belangstellenden kunnen op Voorspellen.nl ook inloggen met hun Facebookaccount of, binnenkort, hun Twitteraccount. Wie wars is van enig sociaal medium kan ook met zijn persoonlijke e-mailadres deelnemen aan de competitie.

Hyves verwacht, dat er meer dan een kwart miljoen voetbalfans zullen deelnemen aan de EK Poule. In het afgelopen seizoen deed een half miljoen Hyvesleden mee aan de poule rondom de nationale competitie.

Het is niet uitgesloten dat deelname aan toekomstige online gebeurtenissen ook via een Facebook- of Twitteraccount mogelijk zal zijn.

“Doe je mee via Hyves, dan kun je ook je Facebook-vrienden uitnodigen. En andersom. Vrienden van verschillende netwerken worden bij elkaar in de vriendenpoules getoond. Je vrienden uit toegevoegde sociale netwerken spelen vanzelf tegen elkaar in de ‘Vriendenpoule’. Daarnaast kun je aparte poules maken voor bijvoorbeeld collega’s of familieleden. Deelnemers kunnen hun voorspellingen aanpassen tot aanvang van elke wedstrijd.”

Foto: Dan Kamminga (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond