Deel dit artikel
-

Internetbureau W3S en Co & Co Solutions fuseren

Het Rotterdamse internetbureau W3S en stadsgenoot softwaremaker Co & Co fuseren. Dat brengt front- en backendexpertise bij elkaar.

Vanochtend maken de bedrijven de fusie bekend aan de buitenwereld, maar intern zijn de organisaties al met de versmelting begonnen. De mensen van W3S zijn inmiddels ingetrokken bij de nieuwe collega’s van Co & Co aan de Goudsesingel.

De directie van de fusieorganisatie bestaat uit Vincent de Jong (CEO), Joost van Rijswijk (COO) en Bob Timmers (CCO). Samen bouwen ze verder aan, wat ze zelf noemen, een van de grootste digital development agencies van Rotterdam. Voorlopig blijven de bedrijven wel nog onder hun eigen naam actief.

Co & Co ziet de diversiteit in het applicatielandschap toenemen. Operationeel directeur Van Rijswijk: “Met name op het gebied van dataveiligheid komt de lat steeds hoger te liggen en zijn wij trots op onze ISO- & NEN-certificering. We richten ons voornamelijk op het automatiseren en optimaliseren van de interne processen van haar klanten, terwijl W3S sterk is in het bedenken en ontwikkelen van een optimale user experience. Daarom vullen we elkaar uitstekend aan.”

Motor achter de fusie was commercieel directeur Bob Timmers van W3S. “We ontwikkelen beide op basis van .NET-technologie, waardoor ons technische fundament overeenkomt en we per direct onze wederzijdse kwaliteiten kunnen benutten.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond