Deel dit artikel
-

iRobot kondigt nieuwe robotmodellen aan

iRobot Corp kondigt twee van zijn slimste en krachtigste robotmodellen aan – het vlaggenschip, de Roomba Combo j9+ robotstofzuiger en dweilrobot en de Roomba j9+ robotstofzuiger. De Roomba Combo j9+ heeft een nieuwe Clean Base Auto-Fill Dock die automatisch vuil leegt en de robot bijvult met vloeistof.

iRobot onthult daarnaast ook iRobot OS 7.0, dat de Dirt Detective en SmartScrub toevoegt aan de hoeveelheid functies. Dirt Detective laat de robots weten waar de vuilste plekken zijn in huis – en wat de beste manier is om die plekken schoon te maken. De robot leert van eerdere schoonmaaktaken om automatisch prioriteit te geven aan vuilere kamers en past instellingen aan zoals zuigkracht, schoonmaakroutes en dweilen. Gebruikers kunnen hun iRobot Home-app raadplegen om kamer-voor-kamer te beoordelen hoe schoon hun woning is.

Het 4-staps schoonmaaksysteem en de unieke Dual Rubber Brushes zorgen voor een 100% sterkere zuigkrach en dweilen met een constante neerwaartse druk. D.R.I. (Dry Rug Intelligence) van iRobot betekent dat zelfs hoogpolige vloerkleden schoon en droog worden gehoudem. Dit is mogelijk dankzij het unieke Auto-Retract Mopping System dat de dweil naar de bovenkant van de robot tilt wanneer een tapijt wordt gedetecteerd om natte vlekken te voorkomen.

De nieuwe Clean Base Auto-fill Dock kan tot 60 dagen lang vuil legen en tot 30 dagen lang vloeistof bijvullen voor autonoom schoonmaken. Het Clean Base Auto-fill Dock is gemaakt van premium materialen met een houtachtige bovenkant die dienst doet als bruikbaar oppervlak, en bevat ook een plek om extra zakken en dweilpads op te bergen.

De Roomba Combo j9+ en de Roomba j9+ zijn vanaf vandaag via pre-order verkrijgbaar via www.irobot.nl. De Roomba Combo j9+ kost 1399 euro en de Roomba j9+ kost 999. euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond