Deel dit artikel
-

iRobot met stofzuiger- en dweilrobots

iRobot introduceert twee nieuwe robots voor gebruik in huis. De robotstofzuiger Roomba is volgens de fabrikant de ‘diepst reinigende Roomba-schoonmaakrobot aller tijden’. De Braava jet m6-dweilrobot pakt meerdere kamers en grote ruimtes aan met geavanceerde navigatie- en mapping-mogelijkheden.

De Roomba s9+-robotstofzuiger heeft vergeleken met eerdere modellen dertig procent bredere, dubbele rubberen borstels en een speciaal ontworpen hoekborstel. Elke rubberen borstel heeft rubberen haren die continu in contact blijven met verschillende vloeroppervlakken: van harde vloeren tot en met tapijt, en zich zo nodig aanpassen en buigen om alles – van kleine stofdeeltjes als stof en vuil tot en met haar en grove stukken vuil – op te zuigen.

De Roomba s9+-robot is verder uitgerust met het volgens de fabrikant ‘eerste en enige anti-allergenensysteem voor robots’, dat pollen en schimmels vangt en vasthoudt. Zodra de robot klaar is met schoonmaken, keert hij terug naar het Clean Base-oplaadstation om automatisch alle inhoud in een wegwerpzak te legen.

De Braava jet m6 is met name bedoeld voort harde vloeren, zoals hardhout, tegels en steen.

De Roomba s9+-robotstofzuiger zal verkrijgbaar zijn vanaf augustus 2019 voor een adviesprijs van 1499 euro. Ook de Braava jet m6 is verkrijgbaar vanaf augustus 2019 voor een adviesprijs van 699 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond