Deel dit artikel
-

iRobot lanceert nieuwste robotstofzuigers

iRobot heeft zijn nieuwste generatie robotstofzuigers aangekondigd. Ook de 600-serie maakt het huis schoon ‘zonder dat gebruikers daar zelf moeite voor hoeven te doen’.

De Roomba 671, 675 en 676 zijn voor het eerst te gebruiken met spraakhulpjes Alexa en Google Home. Via spraakbesturing kunnen gebruikers de stofzuigers starten, pauzeren en docken. Een app toont waar de Roomba reinigt en geeft inzicht in de vuilste vloerdelen en schoonmaakprestaties.

Het apparaat maakt zestig beslissingen per seconde, terwijl het onder meubels en rondom spullen navigeert. Allemaal met één druk op de smartphone, via een spraakcommando of de ‘clean’-knop op de stofzuiger, ronkt iRobot.

Het 3-staps-reinigingssysteem met zijborstel voor reiniging in alle hoeken is speciaal ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil van alle vloertypen. En doordat de twee grote borstels – een om vuil mee los te maken en een om het op te vegen – samenwerken, verwijderen ze snel en grondig het vuil, stof, haren en andere rommel van vloeren.

De nieuwe iRobot Roomba 600 serie is vanaf 20 juni verkrijgbaar via de bekende retailers zoals Bol.com en Coolbue.nl voor een adviesprijs van 349 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond