Deel dit artikel
-

Joost Nienhuis nieuwe directeur Tripolis

Joost Nienhuis wordt de nieuwe directeur van e-mailsoftwarebedrijf Tripolis. Hij gaat zich richten op internationale expansie van de e-mailverzender.

Dat maakte het Amsterdamse bedrijf vanochtend bekend. Nienhuis is al aan de slag.

"Het model van Microsoft en Tripolis is eigenlijk hetzelfde. De overlap zit er in dat beide een softwarebedrijf zijn en werken via een partner netwerk. Bovendien ben ik zo’n 10 jaar verantwoordelijk geweest voor Hotmail, een van de grootste mailpartijen".

"Er is nog groei in Nederland te behalen, maar we gaan ook voor internationale expansie. De software van Tripolis is rock solid en veel partijen in het buitenland werken met zelf ontwikkelde systemen". De nieuwe directeur ziet markten als Azië, Afrika en verscheidene Europese landen als potentieel werkterrein.

Tripolis maakt deel uit van de Dialogue Company, waar ook Yeshello, People’s Valley, Ematters en AcceptEmail onder vallen.

De nieuwe directeur heeft hiervoor 14 jaar bij Microsoft gewerkt. Zijn laatste functie daar was die van baas Microsoft Consumer & Online Nederland. Hij maakte zijn vertrek in juni bekend. Microsoft heeft nog geen opvolger voor zijn positie.

Deel dit bericht

8 Reacties

Wouter Theijsmeijer

Tripolis en Joost van harte gefeliciteerd! Goede combinatie! Overigens is Ematters een standalone bedrijf waarin het door ons zeer gewaardeerde Dialogue Company een minderheidsbelang heeft ;-).

Erwin Boogert - Emerce

DAt is een nuttige aanvulling, dank Wouter.

danny van der cingel at easyconcepts dot kom

GO>GO>GO joost!

Vincent Gravesteyn

Tripolis en Joost van harte gefeliciteerd! Joost ik verheug me op onze kennismaking.  Overigens is the valley (met daarin Pickle Factory, Veritate en the people's valley) een stand alone groep van bedrijven waarin Dialogue Company een minderheidsbelang heeft.

Michael Straathof

Gefeliciteerd Joost met je nieuwe positie in deze mooie branche.

Maarten Oelering

Inderdaad een interessante overlap. De deliverability bij Hotmail kan niet meer stuk bij Tripolis!

Marcel Molenaar

Gefeliciteerd Joost en welkom in ons pand. De koffie staat klaar bij je buren op de eerste etage. We laten je graag zien hoe OMG/Mailmedia als gebruiker van het eerste uur Tripolis Dialogue elke dag weer inzet voor adverteerders en mediabureaus ! ps in lijn met de andere reacties: Mailmedia was onderdeel van DialogueCompany dat nu een minderheidsbelang heeft in de Online Marketing Group en dus OMG/Mailmedia 🙂

Jacqueline

Fantastisch Joost, gefeliciteerd ook van Mel en Astrid
JTZ

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond