Deel dit artikel
-

Jungle Minds gaat op in Cronos Groep

Jungle Minds wordt onderdeel van de Belgische Cronos Groep. Daarmee is expertise van bijna elke denkbare technologie direct beschikbaar. Een nieuw managementteam uit de eigen gelederen neemt de dagelijkse leiding van het bureau aan het Amsterdamse IJ over.

Vanochtend maken de bedrijven de investering bekend. Financiële details blijven daarbij achterwege. Cronos neemt een meerderheidsaandeel in Jungle Minds, dat als zelfstandig team onder eigen naam blijft opereren. Binnen die groep sluit het Nederlandse team aan bij Xplore Group.

In deze nieuwe fase richt Jungle Minds zich op de reis over de innovation gap, het gat tussen ‘opportunity’ en ‘adoptie’. Bij de aangescherpte focus hoort ook een nieuw managementteam, legt partner Maikel Lieste uit.

“We vinden het belangrijk dat zowel de strategische als de creatieve hersenhelft ook echt vertegenwoordigd wordt in de dagelijkse aansturing van het bureau. Daarom geven we de aansturing in handen van strategy director Mariagiulia Benato, creative director Dirk Volman en managing director Marieke Aarts”. Voorheen lag de dagelijkse leiding bij managing partners Maikel Lieste en Bart ter Steege. Zij richten zich voortaan volledig op business development en inhoudelijk werk voor opdrachtgevers.

Xplore Group is het onderdeel binnen Cronos waar de bedrijven zich onder andere richten op digital, cloud transformation en ecommerce op basis van technologieën als Salesforce, Adobe, SAP en AWS. In Nederland werkt het onder meer voor klanten als Signify, Omoda, Udea, Allianz en DSM. Jungle Minds en Xplore Group werken al langer samen voor opdrachtgevers als
Technische Unie, Pon en Straumann.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond