Deel dit artikel
-

Zo kom je morgen bij EDAY 2022

We hebben er vanwege corona twee jaar op moeten wachten, maar we ruilen de online versie van EDAY, het belangrijkste jaarevenement van Emerce, morgen graag in voor de fysieke variant. En zoals altijd is de locatie de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

Sprekers die je morgen kunt verwachten zijn onder meer Daniel Hulme (WPP), Janne Spijkervet (TikTok), Manya Koetse (What’s on Weibo), hoogleraar Bas Haring, de mensen achter de zonne-auto Lightyear en Kitepower, Rembo Steen (Mediahuis), Maria von Scheel-Plessen en Daniel Gebler, CTO van Picnic. Kijk voor het complete overzicht hier.

EDAY begint klokslag 10.00 uur, maar zorg dat je er ruim op tijd bent om de rijen voor de kassa voor te zijn.

Er zijn vijf podia en een uitgebreide beursvloer waar je ook de catering kunt vinden of met collega’s of kennissen kunt praten.

Per fiets of het openbaar vervoer is de gemakkelijkste en snelste manier om bij EDAY te komen. Met de metro neem je de Noord-Zuid lijn 52 naar de halte Noorderpark. Vanaf station Noorderpark sla je rechtsaf en volg je de Johan van Hasseltweg. Neem de eerste rechts op de rotonde en volg de Meeuwenlaan. Na 150 meter sla je linksaf de Hamerstraat in. Sla rechtsaf bij de eerste straat om bij het Gedempte Hamerkanaal te komen. De Kromhouthal ligt aan het einde van deze weg. Al met al ben je vanaf het station tien minuten onderweg.

Per trein of per fiets naar EDAY? In beide gevallen neem je de veerboot aan de rechterkant, die naar IJplein gaat. Vanaf daar is het 5 minuten fietsen en iets langer lopen naar de Kromhouthal. Volg de gekromde Meeuwlaan en sla dan rechts de Motorkade in.

De veerboot is gratis en vertrekt meerdere keren per uur.

Er is zeer beperkte parkeergelegenheid in het gebied rond De Kromhouthal. Voor degenen die niet in staat zijn om met de fiets of het openbaar vervoer te reizen, hebben we speciaal voor EDAY-gasten een eigen parkeerplaats gereserveerd waar je gratis kunt parkeren. Onze parkeermanagers op het terrein helpen je naar een plek te leiden.

Adres voor navigatie: Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam

Vanaf de A10 neemt je de afslag S116 en volgt je de derde afslag rechts (Industrieterrein Noord 300-399). Bij het stoplicht linksaf richting Johan van Hasseltweg naar de rotonde, dan vanaf de rotonde de borden naar Parking EMERCE EDAY volgen.

Houd er rekening mee dat parkeren direct op het terrein bij De Kromhouthal niet mogelijk is.

Nog geen kaarten? Ze zijn hier te bestellen.

Foto’s Peter Boer

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond