Deel dit artikel
-

Zo kom je morgen bij Emerce eDay

Morgen barst het grote jaarlijkse Emerce-evenement weer los, Emerce eDay, dit keer met sprekers als Shane Meeker (Procter & Gamble), Nils Wollny (Audi), Lionel Paillet (Nest Labs), Alisée de Tonnac (Seedstars), Seth Shapiro (New Amsterdam Media), Ben Huh (Cheezburger) en Amal Graafstra. Voor de tweede maal in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. We leggen uit hoe je daar het beste kunt komen.

Nog geen kaartjes voor Emerce eDay? Tickets zijn hier verkrijgbaar.

De Kromhouthal ligt pal aan het IJ in Amsterdam-Noord en is goed bereikbaar: ongeveer een kwartiertje fietsen vanaf het Centraal Station en een goede verbinding met het openbaar vervoer. Daarnaast is deze locatie met de auto enkele minuten verwijderd van de A10 en de IJ-tunnel. Rijd niet rechtstreeks naar de Kromhouthal! Lees hieronder de parkeerinstructies.

De Kromhouthal is een groot complex. De centrale hal wordt gebruikt voor standhouders en de lunch. Aan de kop daarvan bevindt zich het hoofdpodium voor de grote keynotes. Ter weerszijden van de hal zijn kleinere zalen te vinden, ook op de eerste verdieping, zoals Break Out Noord en Break Out Zuid. Pal tegenover de ingang vind je de gang naar de Studio. Voor planning raden we je aan de Emerce Events-app (Android/ iOS) te gebruiken. Daarin vind je ook een plattegrond.

 

Openbaar vervoer

Bus lijn 32 of 33 (vanaf halte Johan van Hasseltweg) – 7 min. lopen Loop in de richting van de rotonde en neem de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de rotonde. U bevindt zich nog steeds op de Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts om het Gedempt Hamerkanaal op te gaan. Volg deze weg tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 vindt u de hoofdingang van het terrein (aan uw linkerhand). U loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan (Gedempt Hamerkanaal 231).

Bus lijn 38 (vanaf halte Hamerstraat) — 4 min. lopen Loop de Meeuwenlaan af richting de supermarkt ‘Dirk van den Broek’. Ga voor de supermarkt links de Motorkade in. Volg deze weg de bocht mee naar links. U bevindt zich nu op het Gedempt Hamerkanaal. Tegenover nummer 96 vindt u de hoofdingang van het terrein (aan uw rechterhand). U loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan (Gedempt Hamerkanaal 231).

Schiphol – Amsterdam Centraal Station— 17 min. Vanaf Schiphol vertrekken diverse treinen naar Amsterdam Centraal. Vanaf dit punt kunt u verder reizen met een van de bovenstaande bussen of de veerpont.

Veerpont
Vanaf de achterzijde van het Centraal Station (loop naar rechts vanuit de nieuwe uitgang) vertrekken diverse gratis veerponten naar Amsterdam-Noord. U neemt de pont naar het IJplein (de meest rechter pont als u met uw rug naar het station staat). Deze pont gaat minstens vier keer per uur en brengt u binnen 5 minuten naar het IJplein.  Het is mogelijk om een fiets mee te nemen op de pont. In minder dan tien minuten loop je naar de Kromhouthal.

Auto
Wegens het grote aantal bezoekers en het beperkte aantal parkeerplekken verzoeken we je onderstaande parkeerinstructies op te volgen. Er is geen plek op het terrein bij de Kromhouthal. Volg de route naar het parkeerterrein op dit adres: Aambeeldstraat 10, 1021 KB Amsterdam.

Pendelbussen vanaf het parkeerterrein
Het parkeerterrein ligt 500 meter van de Kromhouthal, er rijden pendelbussen tussen 08.00-19.30 uur die u naar de Kromhouthal brengen.

Parkeren en adres voor navigatie

  • Adres voor navigatie: Aambeeldstraat, 1021 KP Amsterdam
  • Vanaf de rotende kunt u de borden Parkeren eDay volgen
  • Volg de instructies van onze parkeermedewerkers op, zij zullen u een parkeerterrein wijzen

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond