Deel dit artikel
-

LECTRIC Groep start tiende bedrijf

Bedrijvengroep LECTRIC start vandaag het tiende label onder zijn paraplu. Naast alle afzonderlijke specialisten komt nu het bedrijf Here als overkoepelende aannemer voor grote, geïntegreerde projecten.

“Tien jaar geleden spraken internetbureaus met de ICT-afdeling, vijf jaar geleden marketingcommunicatie en nu zitten we bij de directie aan tafel. De vraagstukken worden steeds complexer. Het gaat niet alleen om communicatie en sales, maar ook om service en nieuwe distributievormen. Dat vraagt een geïntegreerde benadering van de digitale kanalen.”

Commercieel directeur Paul Arts van LECTRIC Groep licht aan deze uitgave de gedachte achter de oprichting van Here toe.

“We hebben tweehonderd digitale professionals bij negen bedrijven met ieder zijn eigen expertise. Alle kennis en kunde is in huis om horizontaal, met een geïntegreerde propositie de markt te bewerken.”

Het tiende bedrijf binnen de LECTRIC Groep is in feite een platte projectorganisatie. Hij put per klant uit een brede pool aan specialisten. Het is volgens Arts niet nodig om bij de negen dochters nieuwe medewerkers aan te trekken om in de beoogde vraag te voorzien. Er is een programmamanager, een soort regisseur, die naar binnen en buiten toe alle processen coördineert en een dedicated klantteam samenstelt.

Uitspraken over omzetverwachtingen of -doelen doet Arts niet.

Met het nieuwe label hoopt LECTRIC Groep, dat deel uitmaakt van familiebedrijf Schouten & Nelissen, zich stevig te positioneren voor een vermoedelijke turbulente toekomst.

“De vraag aan bureaus verandert. De volgende slag in de ontwikkeling van de online sector zal plaatsvinden in het speelveld van het tradionele reclamebureau, mediabureau, digitaal bureau en organisatieadviesburea. De veranderende klantvraag dwingt deze bureaus in toenemende mate om elkaars expertisegebieden te raken. Dit zal de komende jaren toenemen.”

Deel dit bericht

4 Reacties

Rob Bogaers

100 punten! Goed verhaal. Precies mijn ervaring in de afgelopen jaren! Bewondering hoe jullie bezig zijn.

Evert Jan Koning

Goede stap Paul.

Michel

Lekker bezig! Maak er wat moois van.

Marc Smits

Focustomer, een begrip dat al aan het begin van dit millennium binnen LECTRIC gangbaar was. HERE you come!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond