Deel dit artikel
-

Lezers gratis iPad magazine downloaden maandelijks 20.000 artikelen

 Het van oorsprong Nederlandse TRVL, een tijdschrift voor de iPad, waar de losse artikelen gratis aangeboden worden, zag in 3 maanden 40.000 downloads van de app. De lezers van het tijdschrift, uit 139 landen, downloaden inmiddels gemiddeld 20.000 artikelen per maand. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Sander van den Dries

Ben benieuwd hoe het er nu voor staat met de downloads en het leesgedrag. Meten jullie dat? Er is sinds februari veel veranderd in de wereld van digital publishing en iPad magazines. Dat merken wij ook aan onze klanten waarvoor we iPad magazines uitbrengen.

Is er inmiddels al een succesvol betaalmodel gevonden? Dat is een punt waar veel van onze klanten mee worstelen aangezien de 30% marge van Apple voor uitgevers buiten hun winstmarges valt.

Komt er nog een vervolg op dit artikel met de huidige status? Ben benieuwd.

Sander van den Dries
sander@mobilefish.nl
http://www.mobilefish.nl

test

testbericht, volgens mij doet dit formulier het niet…

Sander van den Dries

Mooi concept, ik ben benieuwd of er inmiddels al een betaalmodel is gevonden. Er is sinds februari vast veel veranderd, komt er nog een vervolg op dit artikel?

Wij merken zelf ook dat klanten waar we iPad Magazines voor uitbrengen worstelen met het vinden van een succesvol verdienmodel. De aankopen via de iPad app store en de 30% marge zijn inmiddels wel te omzeilen maar dat komt het gebruikersgemak niet ten goede.

Ik ben benieuwd naar bevindingen van anderen die actief zijn in de wereld van iPad Magazines en iPad publishing…

Sander van den Dries / Mobilefish! digital publishing
http://www.mobilefish.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond