Deel dit artikel
-

LOEY Awards zoekt talentvolste online ondernemer Nederland

Het Nederlandse publiek kan vanaf vandaag zijn nominaties gaan insturen voor de titel ‘talentvolste online ondernemer van Nederland’. De winnaar krijgt de LOEY Talent Award.

De LOEY Talent Award is een nieuwe onderscheiding voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland. Deze prijs is de opvolger van de LOEY Starter Award.

Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie inspireert.

Vanochtend ging het nominatieformulier hier live. De inschrijftermijn sluit in de nacht van zondag op maandag 5 en 6 juni.

Zodra de nominatiedeuren zijn gesloten, gaat het LOEY Expertpanel – onder leiding van TMGs Ernst Keyzer – met een stofkam door de inzendingen heen en reduceert de nominatielijst tot zes kandidaten. Zij pitchen op woensdag 29 juni voor het panel, op basis waarvan drie finalisten worden gekozen. Tijdens de LOEY-awardavond stemt het daar aanwezige publiek wie van hen zich de talentvolste online ondernemer van Nederland mag noemen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond