Deel dit artikel
-

Logitech vernieuwt beveiligingscamera

Logitech lanceert de Circle 2, een beveiligingscamera voor thuis die overal eenvoudig geplaatst kan worden. Plaats de Circle 2 op de gewenste locatie, verbindt hem met de Logi Circle app en de camera is klaar voor gebruik, belooft het bedrijf.
 
De camera wordt geleverd met diverse zogenoemde mounts en accessoires, vernieuwde software (iOS en Android) en een webapp waarmee je altijd verbonden bent. Zo is er een extra oplaadbare batterij die tot drie maanden meegaat. Met de Weatherproof Extension zijn alle kabels van de bedrade versie beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Elke Circle 2-camera wordt geleverd met gratis 24 uur veilige, versleutelde data-opslag in de cloud. Circle Safe Basic biedt 14 dagen aan opslag en Circle Safe Premium biedt 31 dagen aan opslag en extra functies zoals aanpasbare Motion Zones en Person Detection.

Circle 2 is volgende maand verkrijgbaar. De Circle 2 Wired kost 199 euro en Circle 2 Wire-Free 229 euro. De Circle 2 mounts en accessoires variëren in prijs van 29 tot en met 59 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond