Deel dit artikel
-

Macintosh Retail Group lanceert ophaaldienst voor schoenen

Macintosh Retail Group lanceert een ophaaldienst voor schoenen. Volgende week komen er vijfhonderd Intreza Shoepoints bij vestigingen van Dolcis, Manfield, Scapino, Invito, PRO 0031 en Steve Madden, die allemaal tot de groep behoren.

Niet alleen kunnen online bestelde schoenen worden afgehaald, ook het passen van schoenen, stijl- en maatadvies en gratis retourneren behoren tot de dienstverlening.

Afleveren kan bij een Intreza Shoepoint naar wens, ongeacht de aangesloten webshop waar is besteld, afhankelijk van bereikbaarheid en/of openingstijden. De huidige verzendmogelijkheden, zoals thuisbezorgen, blijven bestaan.

Intreza Shoepoints zullen in de toekomst worden uitgebreid naar winkels van derden en websites die relevant zijn voor schoenenkopers.

De introductie van de dienst lijken een reactie op onlineverkopers als Zalando en Sjoez.nl, die alleen maar op afstand schoenen verkopen.

Deel dit bericht

2 Reacties

William

Het zal geen reactie zijn op Sjoez.nl: die webwinkel ging 10-7 failliet…

Athalie Stegeman

Het zou mooi zijn als de ophaaldienst meteen een verzamelservice kan bieden voor oude schoenen die ingezameld worden voor een goed doel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond