Deel dit artikel
-

Marcel Timmer wordt directeur Innovatie bij Microsoft

Microsoft Nederland heeft Marcel Timmer benoemd tot Directeur Innovatie. In zijn nieuwe functie fungeert hij als innovatieambassadeur. Speerpunten van zijn ambassadeurschap zijn onder andere het stimuleren van IT-gerelateerde vaardigheden bij kinderen.

Timmer werkt sinds 2000 voor Microsoft. De afgelopen vijf jaar was hij Director Developer Experience (DX) bij Microsoft Nederland. Daaraan voorafgaand was hij account- en salesmanager bij Microsoft Nederland.

Ook in zijn nieuwe functie van Directeur Innovatie blijft Timmer onderdeel van het Senior Leadership Team van Microsoft Nederland en rapporteert hij direct aan Edwin Hageman, Algemeen Directeur Microsoft Nederland.

Timmer zegt zelf over zijn benoeming: ‘De wereld om ons heen verandert snel, en ook binnen Microsoft moeten we mee in die transformatie. We werken in een omgeving waar traditie nauwelijks meer telt, innovatie is essentieel voor groei. Onze missie is om individuen en organisaties innovatieve en slimme oplossingen te bieden om méér te bereiken.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond