Deel dit artikel
-

Marktplaats en ICT Recht sluit aan op De Coww

Marktplaats.nl en juridische adviesbureau ICT Recht zijn de zevende en achtste partij die zich aansluiten bij de webdienst voor e-commerce De Coww.

Voor beide partijen is dit, net als voor de initiatiefnemers van het platform, een vehikel om hun diensten bekender te maken op de MKB-markt. Dat is het segment waar De Coww zich nadrukkelijk op richt; ondernemers die een webwinkel willen beginnen.

Via de bijbehorende site kunnen ondernemers een webwinkel openen. Daarbij krijgen ze van de aangesloten partners de mogelijkheid om hun respectievelijke diensten via een gratis proefabonnement uit te proberen.

Marktplaats koppelt zijn reclamedienst Admarkt aan de shops die op Magento draaien. ICT Recht geeft toegang tot een juridisch loket. De oprichters zijn Blinker, Cargowiz, Easy Internet Marketing, MultiSafepay, Techtwo Internetdiensten en The Feedback Company. Hun specialismes variëren van sitebouw tot marketing en van logistiek, feedback tot financiële afhandeling van de transacties.

De Coww werd eind oktober 2012 opgericht.

Foto: Suzette Pauwels (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Techtwo | COWW

Alle partners van de COWW staan samen op de E-commerce & Apps beurs, om al je vragen over de e-commerce te beantwoorden.

van Deurzen

249 euro per maand, 3000 euro per jaar… dus voor de echt kleine starters bizar duur. Kun je denk ik beter naar mijnwinkel.nl waar je voor 39 euro per maand (nog geen 500 p/jr) klaar bent – enneh al die poespas eromheen, dan kan een echte ondernemer zelf wel

Lenie

Helemaal met van Deursen eens v.w.b. de kosten. Mijn webshop werkt ook op Magento. Gemaakt door Septonemedia. Voor veel minder geld. Het kost enorm veel geld en tijd als kleine ondernemer. Alleen door de maandlasten laag te houden is het mogelijk een webshop te beginnen en de eerste jaren financieel te overleven.

Als docent Handel / Commercieel ROC A12 wil ik graag dat mijn leerlingen een webshop gaan runnen. Hopelijk vinden we betaalbare alternatieven. Want ook €39,- is voor leerlingen te duur.

Jeannette Franken

Easy verzorgt de internet marketing zo’n 600 klanten met websites en webshops. In de praktijk zie ik vaak: goedkoop is duurkoop. Techniek die niet deugt, waardoor je organisch niet kan ranken. Geen goed bestelproces. Etc. Dus bezint eer ge begint. Met TechTwo heb ik alleen maar goede ervaringen voor professionele webshopeigenaren. En ja, aan kwaliteit hangt wel een prijskaartje. Ook voor starters.

@Lenie, leuk zo’n project voor je leerlingen! mijnwinkel.nl heeft ook een basic webwinkel van € 5 per maand. Via: http://www.nederlandverdientonline.nl/gratiswebwinkel kunnen ze 6 maanden zelfs gratis uitproberen. Succes!

Jeannette Franken
Directeur Easy Internet Marketing
http://www.easy.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond