Deel dit artikel
-

Meer Nederlanders willen quad play

Quad play, de combinatie van mobiel, vast internet, tv en bellen, wordt belangrijker. Bijna driekwart van de Nederlanders vindt het interessant om over te stappen op een quad play aanbod, als dat voordeliger is dan wat zij nu aan vaste en mobiele diensten afnemen. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper onder zijn Consumentenpanel.

Telecompaper heeft eind 2011 een aantal stellingen over de aantrekkelijkheid van quad play voorgelegd aan het Telecompaper Consumentenpanel. In maart 2013 en november 2013 is dat onderzoek herhaald. KPN (KPN Compleet), Scarlet en Tele2 bieden quad play aan. Verder zijn er nog geen expliciete quad play-aanbieders. Wel biedt Ziggo bestaande klanten lagere mobiele tarieven als zij een volledig pakket afnemen (tv, internet, vaste telefonie).

Veel respondenten zien ook nadelen bij de mogelijkheid om quad play af te nemen. Zo zou 63 procent bij de keuze voor een mobiele provider graag willen kiezen uit alle mobiele aanbieders. Dat is een iets lager percentage dan bij de vorige twee metingen. Veertig procent stelt geen invloed te hebben op de keuze voor een mobiele provider van hun huisgenoten en vindt daarom quad play niet interessant.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond