Deel dit artikel
-

Microsoft gaat ontwikkelaars beter belonen

Microsoft gaat ontwikkelaars beter belonen. Dat maakte het bedrijf zojuist bekend op zijn ontwikkellaarsconferentie Build 2018. Voor applicaties in de Microsoft Store houdt Microsoft bij verkoop nog maar vijf procent in.

Bij Google en Apple ligt dat bedrag veel hoger. Reden voor de verandering is dat er over het algemeen nog maar weinig wordt ontwikkeld voor Microsoft Store.

Microsoft introduceerde vandaag ook AI for Accessibility, een nieuw vijfjarig programma bedoeld om AI in te zetten ter ondersteuning van mensen met een lichamelijke beperking. Hiervoor wordt 25 miljoen dollar gereserveerd.

DJI, het grootste dronebedrijf ter wereld, gaat samen met Microsoft ontwikkelaarssoftware (SDK) ontwikkelen voor Windows 10 pc’s.

Microsoft kondigde ook nieuwe apps aan: de Your Phone app voor Windows biedt toegang tot bestanden die op de smartphone staan, zodat je die makkelijk naar de pc kunt verslepen. Deze app is nog in ontwikkeling.

Voor iOS heeft Microsoft Windows Timeline gelanceerd, bekend van de Windows 10 April 2018 Update. De tijdlijn biedt een overzicht van alle bestanden waaraan je hebt gewerkt tot dertig dagen terug. iPhone gebruikers kunnen Windows Timeline benaderen via de iOS versie van de browser Edge (helaas nog niet verkrijgbaar in de Nederlandse App Store).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond