Deel dit artikel
-

Microsoft tablet vanaf half februari in Nederland

Microsoft brengt de Surface Windows RT tablet vanaf 14 februari op de Nederlandse markt. Van de Surface Windows 8 Pro, de tablet voor zakelijke gebruikers, is nog geen Nederlandse releasedatum bekend.

Vanaf 14 februari zal de Surface Windows RT in Nederland verkocht worden via geselecteerde retailers en de Microsoft Store online. De goedkoopste variant gaat 486 euro kosten. Consumenten hebben de keuze uit 32GB en 64GB opslagcapaciteit, en met of zonder toetsenbord.

Een Surface is gemakkelijk aan te sluiten op randapparatuur via de USB-poort. Het geheugen is met een MicroSD-kaart uit te breiden of via de cloud met SkyDrive. Daarnaast wordt de Surface standaard geleverd met Office Home & Student 2013 RT.

De Surface Windows 8 Pro is vanaf 9 februari in elk geval beschikbaar in de VS en in Canada. Het verschil zit hem in de processor. Dank zij een Intel Core i5-processor kunnen ook klassieke Windows programma worden geïnstalleerd, dat is niet mogelijk met RT. De Surface Windows 8 Pro wordt geleverd met een Surface pen.

In de VS heeft de Surface Windows-tablet tot nu toe niet echt goed verkocht. Ook duiken nogal wat kinderziekten op.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond