Deel dit artikel
-

Mobiel bestellen en betalen vanuit de file bij Shellstations

De moderne automobilist raakt verwend. Binnenkort kan hij via zijn telefoon, bijvoorbeeld tijdens het filerijden, koffie en een broodje bestellen om deze kakelvers op te halen bij het volgende Shellstation.

Daartoe sloot Shell een overeenkomst met MyOrder, een mobiel bestel- en betaalsysteem. Onlangs kocht Rabo tachtig procent van de aandelen van dit Groningse bedrijf. De eerste proef bij het Shellstation Hellevliet aan de A12 te Harmelen lijkt een stem van vertrouwen van de oliemaatschappij.

De app van MyOrder, waarmee de horeca al jaren ervaring mee kon opdoen, laat gebruikers ervan mobiel bestellen en betalen op afstand. Op een terras houdt dat in, dat iemand met een paar bewegingen over zijn telefoonscherm een afgerekend broodje krijgt. Bij benzinestations houdt het in, dat bestuurders vers koffie hebben klaarstaan wanneer ze de zaak betreden.

‘Tijdens het plaatsen van de bestelling bij Deli2Go kunnen automobilisten aangeven op welk tijdstip ze hun vers belegde broodje, warme snack, verse sap, smoothie of koffie komen ophalen. Deze wordt dan door de medewerkers vers bereid en kan in een aparte rij direct door de klant worden meegenomen’, klinkt de uitleg.

De proef bij Hellevliet duurt zes weken. Het ziet ernaar uit, dat Shell de proef daarna landelijk wil uitrollen.

Foto: Ian Sane (cc)

Deel dit bericht

7 Reacties

Jelle

Eh jongens… 1 klein minpuntje aan dit plan: Je mag je telefoon niet gebruiken als je een auto bestuurt…

Maurice Beerthuyzen

En wat is het volgende tankstsation? Wordt dat aangegeven via een app?

Martijn Verver

Als ze de verkeersinfo van je navigatie-app nou ook uitlezen, dan hoef je niet zelf te bedenken hoe laat je aankomt. Straks is je koffie koud, omdat de file minder snel oplost dan je dacht.

MyOrder B.V.

Maurice,

Het volgende tankstation wordt automatisch aangegeven in de MyOrder app.

tanguy de lestré

ik heb al eens zo een pizza willen bestellen via voice; wat bleek dat ik bij de besteling de verkeerde pizzahut had doorgekregen van de belcentrale, waardoor ik mijn bestlling heb opgezegd.

MyOrder B.V.

Beste Tanguy,

Via MyOrder kun je eenvoudig zelf kiezen waar je je pizza wilt bestellen en betalen! Dit kan via de Thuisbezorgd.nl categorie.

chrisjevisje

Kan MyOrder B.V. ook reageren op de opmerking van Jelle? Hij heeft wel een goed punt! Of je moet een parkeerplaats oprijden om de bestelling te plaatsen. Weg tijdswinst. Waardeloze app dus…..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond