Deel dit artikel
-

Montapacking met gratis verhuisservice

Montapacking lanceert een gratis Webshop Verhuisservice voor nieuwe klanten van het bedrijf.

Om de IT-koppeling foutloos over te zetten, laat Montapacking haar systeem van tevoren al enige tijd schaduwlopen naast het bestaande systeem van de klant.

Via de Montapacking Portal hebben de nieuwe klanten dan al meteen realtime online inzicht in voorraden, orderinstromen en -verwerking.

Montapacking levert de dienst niet voor vertrekkende klanten.

Eerder vergrootte het fulfilmentbedrijf de bezorgopties al met tijdvaklevering, avondbezorging, bezorging bij een afhaalpunt en bezorging op dezelfde dag.

Deel dit bericht

1 Reactie

Hans - S&H Productfulfilment BV

‘Als iets een klant geen geld waard is, dan heeft het geen waarde voor hem.’ En ‘goedkoop is duurkoop’ en ‘Alle waarde naar z’n geld’. Ik kan nog wel even doorgaan met ‘oud-Hollandse’ gezegden die ook anno 2017 nog steeds gelden.

Montapacking blinkt tegenwoordig uit in het gepubliceerd krijgen van non-nieuws. Het lijken wanhoopsdaden; waarom zou je anders, in een markt waarin je als goed fulfilmentbedrijf eerder de groei moet afremmen, steeds meer voor ‘niets’ aanbieden (ook al blijken er later wel degelijk verborgenkosten vq. allerlei meerwerkprijzen van toepassing).

Klanten zijn veel meer gediend met waarde voor zijn geld. Als dat ‘m geen geld waard is, dan heeft het blijkbaar geen echte waarde voor hem. Gezegend ben je, met zulke klanten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond