Deel dit artikel
-

My own little home made travel show

Eigenlijk heb ik niets met elektronische gadgets. Okay, m'n mobile, daar zou ik inmiddels niet meer zonder kunnen. Maar mijn agenda doet het nog altijd helemaal zonder batterijen. Van zo'n organizer krijg ik al jeuk als ik 'm zie. Veel te klein, veel te veel gepriegel. Wat ik daarentegen wel helemaal te gek vind is de Sony Handycam van het type DCR-PC100. Vond moet ik eigenlijk zeggen, want ze hebben 'm onlangs gestolen. Je moet weten dat mijn agent, die al mijn gigs regelt, mij naar de meest fantastische plekken in de wereld stuurt. Parijs, New York, London, maar bijvoorbeeld ook Bali, Beijing en Alaska. Ik heb altijd mijn handycam meegenomen om My-own-little-home-made-travel-show te maken. Bovendien maakte ik opnames van mijn optredens. Daarvoor gebruikte ik een driepoot en liet de camera gewoon alles registreren, terwijl ik mijn optreden deed. De technologie is zo indrukwekkend. En de beelden hebben absoluut uitzendkwaliteit. I could be Martin Scorsese. Inmiddels heb ik zo'n zestig à zeventig bandjes volgedraaid. Maar ja, dat is allemaal ruw materiaal.

Probleem is nu om daar een behoorlijk filmpje van te maken. Zoiets als: The inside look of the life of a comedian. Tijd en geld ontbreken mij vooralsnog. Want ik zou dat eigenlijk met een professionele editor in elkaar willen draaien. Het is ondenkbaar dat ik dat zelf ga doen, ondanks dat mijn I-Book daar in principe helemaal klaar voor is. I am a slow learner. Nu ben ik dus even zonder omdat een of andere idioot 'm na een optreden uit mijn tas heeft gestolen. Echter, binnenkort ga ik weer een nieuwe kopen. Natuurlijk wordt het weer een Sony. I wouldn't trust any other. De PC100 schijnt al weer hopeloos verouderd te zijn, daarom ga ik een betere aanschaffen.

Deel dit bericht

1 Reacties

Frank

Ik heb onlangs een Sony DCR-PC120 gekocht, wereldapparaat! Als ik wereldtournees zou maken of shows zou geven, zou ik 'm zeker meenemen om mijn shows te registreren!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond