Deel dit artikel
-

MyWheels gaat zonne-auto aanbieden op deelplatform

Lightyear, het high-tech bedrijf dat de allereerste lange-afstand zonnewagen ter wereld ontwikkelt, gaat een partnership aan met The Sharing Group om 5.000 Lightyear Two auto’s te leveren aan autodeelplatform MyWheels.

Het massamarktmodel is vanaf 2025 beschikbaar in de MyWheels-vloot. Daarnaast wordt in 2023 de Lightyear One, Lightyear’s eerste ‘statement’-model, aangeboden op het MyWheels-platform.

Lightyear One is het eerste model van Lightyear. De auto gaat eind zomer 2022 in productie, en wordt eind dit jaar geleverd aan de eerste klanten.

MyWheels zet een deelactie op voor trouwe leden om vanaf 2023 al in een Lightyear One te kunnen rijden.

Lightyear Two wordt het massamarkt model van de technologie producent en komt vanaf 2024/2025 op de markt vanaf 30.000 euro.

Voertuigen als de Lightyear One en de Lightyear Two wekken zelf stroom op en hebben minder bewegende onderdelen dan andere auto’s, zodat hun onderhouds- en gebruikskosten relatief laag zijn.

Deel dit bericht

1 Reactie

Wouter

top op heden staat dr nog geen enkel product bij eigenaren thuis. Dus dit interessant gedoe over een 2e model terwijl het eerste model net 100k duurder geworden is en de specs steeds minder interessant worden t.o.v. bestaand aanbod voor lagere prijs en minder compromissen…. en dat eeuwige geleur met de gimmick die dat laden met het zonnedak is.

“Lightyear Two wordt het massamarkt model van de technologie producent en komt vanaf 2024/2025 op de markt vanaf 30.000 euro.” Is een leeg PR-statement die 0% kans heeft op het daadwerkelijk realiseren ervan. De kans is groter dat tegen die tijd deze organisatie een gemiddelde EV-tech toeleverancier is geworden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond