Deel dit artikel
-

Next Mini beschikbaar bij alle tv-pakketten van Ziggo

Ziggo stelt zijn Next Mini beschikbaar in alle tv-pakketten. De duurzame, coax-loze mediabox is sinds 19 april beschikbaar voor Ziggo-klanten met TV Start, of als tweede mediabox. Vanaf vandaag is de Next Mini ook beschikbaar voor klanten met TV Complete of TV Max.

Uit reacties bleek dat een grote groep klanten enthousiast is over de compacte, energiezuinige mediabox.

De Next Mini is een kleine, coax-loze settopbox die minder dan 100 gram weegt en 4K-beeldkwaliteit biedt. Hiervoor is naast de juiste mediabox ook een 4k-geschikte televisie nodig. Verder is de Next Mini een zeer duurzame mediabox, zowel in materiaal als in energieverbruik.

In de standaardinstellingen verbruikt de box tussen de 2.5 en 5 Watt per uur, in de meest zuinige instellingen (de eco-modus) daalt dit naar 0,5 Watt per uur.

Deel dit bericht

4 Reacties

Hans

Voordeel is dat je mooier beeld hebt, nadeel is dat ik nu geen programma’s meer kan opnemen en nu nog maar 2 dagen kan terug kijken dat was voorheen meer
Conclusie is dat je wel beter beeld hebt maar wel achteruit gaat qua pakket terwijl je net zoveel betaald

Hans

Voordeel is dat je mooier beeld hebt, nadeel is dat ik nu geen programma’s meer kan opnemen en nu nog maar 2 dagen kan terug kijken dat was voorheen meer
Conclusie is dat je wel beter beeld hebt maar wel achteruit gaat qua pakket terwijl je net zoveel betaald maar meer moet betalen als je nu programma’s wilt opnemen

Ron

@Hans als je tv start heb Dan kan je inderdaad Niet opnemen maar met tv complete of tv max kan je wel.opnemen en 7 dagen terug kijken Dit is Al jaren zo.
Dus Niet appels met peren vergelijken

Rob

@Ron als je voorheen een èchte recorder had (dus met interne harddisk) kon je zonder duur(der) pakket altijd al opnemen en je opnames onbeperkt bewaren en terug kijken. (tot de schijf vol zat uiteraard) dat mis je dus met de next mini. dat doe ik zelf al bijna 15 jaar met een tv standaard pakket. (dat bestaat niet eens meer, zo lang heb ik dat al)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond