Deel dit artikel
-

Nieuwe directeur Monsterboard.nl

Ex Jobline-directeur Rob Brouwer is vanaf 1 oktober de nieuwe directeur van carrièresite Monsterboard.nl . Hij volgt Suzanne Ekel op, die overstapt naar Monster.com Europe als European Brand Development Director.

Brouwer is de voormalige directeur van Jobline.nl , dat in juli door het moederbedrijf van Monsterboard werd overgenomen. De integratie van beide carrièresites, die momenteel nog in volle gang is, zal volgens Brouwer op termijn resulteren in het verdwijnen van de Jobline-site. "We zullen Jobline niet als een apart merk doorvoeren. Tot het einde van het jaar blijft de site nog bestaan, maar uiteindelijk wordt alles Monsterboard." Het verdwijnen van de site zal in Nederland geen arbeidsplaatsen kosten, stelt Brouwer verder. Beide bedrijven zijn al sinds de overname in hetzelfde pand in Amsterdam gehuisvest.

Voor de bezoekers van Jobline.nl verandert er weinig. Op het ogenblik kunnen zij online kennis maken met de site van Monsterboard. Later dit jaar vindt een overdracht van persoonsgevens plaats, waarvoor eerst elke geregistreerde bezoeker om toestemming zal worden gevraagd. Dit gebeurt conform de Wet op de Privacy en het privacy commitment van Monsterboard.nl, aldus een mededeling op de Jobline-site.

Brouwer ziet het stroomlijnen van de nieuwe organisatie als zijn primaire taak. "Mijn eerste opdracht wordt het klaarstomen van de organisatie, zodat deze de doorgaande groei aankan." Wat dit concreet inhoudt, zal volgens Brouwer komende maand duidelijk worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond